zondagsnieuws 7 februari 2021 zondagsnieuws 7 februari 2021

Zondag 7 februari 2021
Deze dienst is alleen online te volgen.

Usselo: 10 uur voorganger: ds. Olaf Haasnoot
Ouderling: Jan ter Mors, Diaken: Mieke Lippinkhof, Kerkrentmeester: Paul Swank,
Koster: Riëtte Wissink, Organist: Peter Slotman.

Voorzorgsmaatregelen in de kerk
Deze dienst is alleen online te volgen. Door hier te klikken komt u direct op de pagina van onze gemeente op kerkdienstgemist.nl.
Let u op de mededelingen op de website!

Orde van dienst
Er is een nieuw kaarsenlied: “Waar twee of drie”.
U kunt op Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=IDFEua7_1tU&feature=youtu.be)een filmpje bekijken hoe dat klinkt. Onderaan dit Zondagsnieuws vindt u de muzieknotatie van het lied.

Aansteken van de kaarsen
Lied:
Waar twee of drie mijn woorden horen,
Veelstemmig zullen zij verstaanbaar zijn,
Waar twee of drie eenstemmig zwijgen,
Vertrouw op mij: ik zal er zijn.
Lied 67:1
Begroeting
Lied 67:2
Kyriegebed
Lied 837:1
Woord tot de kinderen
2 Kon 4:17-36.
Marcus 1:29-36
Lied 533:1, 3
Overdenking stilte
Lied 533:6
Gebeden – stil gebed- onze Vader
Slotlied 833
Zegen Amen
De bloemen gaan als groet en bemoediging naar mevrouw Tonnema en naar de familie Berenenbroek.

Wat fijn dat u leest waar uw geld voor bestemd is. Deze week is het doel voor de plaatselijke Diaconie en Plaatselijke Gemeente. Want ondanks er geen fysieke kerkdiensten zijn kunnen wij u gelukkig via de digitale diensten vragen om een bijdragen. Het geld voor de Diaconie wordt o.a. gebruikt voor de bloemen die iedere zondag naar gemeenteleden wordt gebracht ter bemoediging of felicitatie. 9 X per jaar is de collecte voor de plaatselijke Diaconie bestemd. Dus u kunt zelf wel na gaan dat de helft van de opbrengst hieraan op gaat. De Plaatselijke Gemeente heeft het afgelopen jaar veel geld uitgegeven om de digitale kerkdiensten te realiseren. Daarom durven we met een gerust geweten het nummer van de Diaconie nog een keer te noemen.
NL84RABO0316726532. Voor alle duidelijkheid . Het geld wat binnenkomt wordt verdeeld tussen deze 2 doelen.

Dienst volgende week zondag 14 februari
Usselo: 10.00 uur. Voorganger: ds. W. Janssen uit Losser

Email adres: olaf.haasnoot@gmail.com. Bij afwezigheid van ds. Olaf Haasnoot kunt u contact opnemen met één van de ouderlingen. De namen en adressen van de ouderlingen vindt u in het informatieblad Drieklank.

De kerkdiensten van onze gemeente kunt u volgen via kerkdienstgemist. Dit kan dan op de PC door met de browser (Firefox, Internet Explorer of Microsoft Edge, Google Chrome) naar de site www.kerkdienstgemist.nl te gaan en daar in het "Zoek kerk" veld "Usselo" in te tikken en op het vergrootglas te klikken. Ook op een tablet of smartphone zijn de diensten te volgen, hiervoor moet de app "kerkdienstgemist" worden geïnstalleerd op het tablet of de smartphone. Binnen de app kan men weer zoeken naar "Usselo" om onze eigen kerkdiensten te kunnen volgen.

Het doorgeven van gemeenteleden die gefeliciteerd worden, ziek zijn of om een andere reden in het Zondagsnieuws vermeld moeten worden graag naar Greetje van de Valk, gvdvalk.dekker@gmail.com. Greetje verzamelt deze meldingen en zorgt dat de juiste adressen bij de redactie terecht komen. Het is van belang om naast het huisadres en eventueel de afdeling in het ziekenhuis ook de reden van de vermelding door te geven