zondagsnieuws 8 december 2019 Jubileumdienst. zondagsnieuws 8 december 2019 Jubileumdienst.

Zondag 8 december 2019, JUBILEUMDIENST 175 jaar kerk in Usselo.
De liturgische kleur is rood vanwege de feestdag en het is de 2e zondag van advent.
Usselo: 10 uur voorganger: ds. Olaf Haasnoot
Ouderling: Ria Teussink , Diaken: Annet Grobben, Kerkrentmeester: Paul Swank, Koster: Wim Cretier. Organist: Peter Slotman.
De cantorij onder leiding van Lidy Dekker verleent medewerking aan de dienst.

Bij het aansteken van de kaarsen zingen we de eerste twee coupletten van lied 600.
Na de dienst is er in het verenigingsgebouw gelegenheid tot ontmoeting en gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. U bent van harte welkom.

De schriftlezingen en alle te zingen liederen staan op de uitgereikte orde van dienst.

De bloemen gaan als groet naar mevr. G. Holtkamp-Hoenink, het Wiedenhof en als groet naar mevr. Heutink-Bolk.

De collecten: tijdens de dienst voor de plaatselijke diaconie, en bij de uitgang voor de plaatselijke gemeente.
Actie Haarwensen.
Vorige week is er in Twekkelo gecollecteerd voor Mynke uit Boekelo.Zij voert actie voor stichting Haarwensen. Mynke 14 jaar, zelf getroffen door een hersentumor ,haar nichtje heeft spontaan haar afgestaan, maar het kost € 1500 om daar een mooi haarstuk van te maken en dat heeft zij van deze stichting gekregen. Daarom is geld ook hartelijk welkom. De collecte van vorige week heeft ruim € 150 opgebracht, een heel mooi resultaat.

Allen, die in een ziekenhuis of verpleeghuis moeten verblijven.
Allen, die door omstandigheden aan huis gebonden zijn.
Allen die een mooi bericht hebben ontvangen.
Allen die iets te vieren hebben.

Dienst volgende week zondag 15 december om 10 uur in Usselo Derde Advent
Voorganger: ds. E. de Bruin uit Losser. Viering van de maaltijd van de Heer.

Acties voor Manyano
Kniepertjes, taarten, kerststukjes en muziek!
Voor het project Manyano gaan we weer kniepertjes bakken. Op zondag 15 december worden de kniepertjes tijdens het koffie drinken verkocht. Ook zijn er kerststukjes te koop en zal Menno op de piano spelen voor ons.
Er is dan tegen betaling weer iets lekkers bij de koffie. Wat fijn dat we weer genoeg taarten hebben gekregen. Het zou fijn zijn als de mensen die een taart meenemen deze vast van te voren snijden.
Roel blaast weer bij u op de oprit of op het erf
Tijdens de adventstijd komt Roel ter Borg graag bij u voor de deur of op het erf om voor € 5 de “Oale Roop” van de Midwinterhoorn te laten klinken. Er ligt tijdens het koffie drinken een intekenlijst op de bar. U kunt Roel ook bellen op nummer 0655075120 of een mailtje sturen naar Als u inschrijft neemt Roel contact met u op om een afspraak te maken. De opbrengst gaat natuurlijk ook naar Manyano.

Email adres: of met één der ouderlingen. De namen en adressen van de ouderlingen vindt u in het informatieblad Drieklank.

Het inleveren van kopij of het doorgeven van een bericht voor Zondagsnieuws kan tot vrijdag 12.00 uur bij Herma Blik, tel. 06 492 716 54 (email: ) en bij Roel ter Borg, tel. 06 550 751 20 (email: ).

Het doorgeven van gemeenteleden die gefeliciteerd worden, ziek zijn of om een andere reden in het Zondagsnieuws vermeld moeten worden, mag vanaf nu naar Greetje van de Valk, . Greetje verzamelt deze meldingen en zorgt dat de juiste adressen bij de redactie terecht komen. Het is van belang om naast het huisadres en eventueel de afdeling in het ziekenhuis ook de reden van de vermelding door te geven.
DE REDACTIE VAN ZONDAGSNIEUWS WENST U EEN GOEDE DIENST EN DAARNA EEN FIJNE ZONDAG.

Het lied zoals dit door Wim Cretier wordt gezongen in deze dienst.
Jubileumlied.
Dank U, ook in donk’re dagen
Dank U, voor de zonneschijn
Dank U, dat wij U mogen vragen,