zondagsnieuws 17 april 2022 zondagsnieuws 17 april 2022

Zondag 17 april 2022, eerste paasdag.
De liturgische kleur is wit.

Voorganger: Ds. Olaf Haasnoot uit Nijmegen.
Ouderling en kerkrentmeester: Riette Wissink, Diaken: Mieke Lippinkhof
Koster: Hans Wooldrik Organist: Peter Slotman
De cantorij o.l.v. mevr. L. Dekker zingt vandaag.
Trompettist: Anne Haverkamp.
Er is een apart boekje voor de orde van dienst vandaag.

Verzoek : Wat zou het, niet alleen voor de gemeenteleden thuis, maar ook voor de predikant, fijn zijn als u allen vóór in de kerk komt zitten!
De bloemen gaan als felicitatie naar de heer en mevr. Börgeling, Windmolenweg 113; Zij waren 60 jaar getrouwd. En als groet en bemoediging naar mevr. Gerritsen ter Heegde ,Weustinkhoekweg 155.

Bericht overlijden:
Op woensdag 13 april j.l. is overleden Hermina Aleida ter Mors- Leusink in de leeftijd van 93 jaar. Mini is geboren op een boerderij aan de Zonnebeekweg 90. Ze was de weduwe van Herman ter Mors. Na jaren met Herman en kinderen aan de Zonnebeekweg gewoond te hebben, woonde ze inmiddels al weer jaren aan de Windmolenweg 45 in Boekelo. Voor nadere gegevens volg de advertentie dinsdag in de krant.
Zondag 17 april Paascollecte kerk in actie Werelddiaconaat
Libanon
Kansen voor jongeren in achterstandswijk
In Beiroet in een overbevolkte arme wijk zijn de problemen niet te overzien.
Geweld, verslaving, criminaliteit gebrek aan goed onderwijs.
Om de jongeren weer toekomst en perspectief te geven steunt kerk in actie het werk van het Manara Youth Center van Youth for Christ.
Ze geven jongeren psychosociale hulp, huiswerkbegeleiding en een vaktraining.

Uw bijdrage voor de diaconie kunt u ook overmaken op rekening NL 84 RABO0316726532 t.n.v. Diaconie PG Usselo o.v.v. collecte 17 april 2022.

Uw bijdrage voor de deurcollecte kunt u ook overmaken op rekening NL 46 RABO0316700541 t.n.v. College van Kerkrentmeesters o.v.v. collecte 17 april 2022.

Koffie of thee na de dienst
U wordt in de gelegenheid gesteld om na de dienst in het Verenigingsgebouw een kop koffie of thee te gebruiken en met elkaar in gesprek te gaan. Vanwege deze feestelijke paasdienst blijven we iets langer voor nog een hapje en drankje om elkaar te ontmoeten en ook omdat Olaf en Riet weer even in Usselo zijn!

Dienst zondag 24 april
Usselo 10.00 uur
ds. E. de Bruin uit Losser.

Indien er pastorale zorg en/of geestelijke bijstand gewenst wordt kan men te allen tijde contact opnemen met één van de ouderlingen. De gegevens van de ouderlingen zijn te vinden in de Drieklank of op onze website.

De digitale kerkdiensten worden afwisselend door Rien van den Broeke, Joop Harms, Ties Bos en Henny Dekker verzorgd.

Het doorgeven van gemeenteleden die gefeliciteerd worden, ziek zijn of om een andere reden in het Zondagsnieuws vermeld moeten worden graag naar Greetje van der Valk, gvdvalk.dekker@gmail.com. Greetje verzamelt deze meldingen en zorgt dat de juiste adressen bij de redactie terecht komen. Het is van belang om naast het huisadres en eventueel de afdeling in het ziekenhuis ook de reden van de vermelding door te geven.

VACANT