Zondagsnieuws 23 oktober 2022 Zondagsnieuws 23 oktober 2022

Zondag 23 oktober 2022
Usselo: 10 uur Voorganger: Ds. Jet Lieftink uit Neede
Ouderling: Roel ter Borg, Diaken: Mieke Lippinkhof, Kerkrentmeester: Henk Abbink
Koster: Gerard Roossink, Organist: Peter Slotman

Bij het aansteken van de kaarsen zingen we vandaag de verzen 1 en 2 van lied 600.

Voorzorgsmaatregel Corona
Zoals uit de media is op te maken loopt het aantal coronabesmettingen helaas weer op. De kerkenraad heeft daarom besloten dat er bij het binnenkomen en bij het uitgaan van de kerk als groet geen handen meer worden geschud. Wij hopen op uw begrip en hopen met u dat het bij deze voorzorgsmaatregel blijft.

De bloemen gaan deze zondag als groet en felicitatie naar de heer en mevrouw Meijer Laarressingel 139, zij zijn 50 jaar getrouwd geweest en naar mevrouw Timan, Gerard ter Borgplein 19 vanwege haar 85e verjaardag.

Zondag 23 okt  Reach Another Foundation
Wij geven nu al 4 jaar aan dit project, nog 1 jaar te gaan!
Reach Another Foundation werkt aan de verbetering van de gezondheidszorg in Ethiopië en richt zich met name op baby’s die daar nog veel te vaak met een waterhoofdje of een open ruggetje worden geboren. Geef deze kinderen in Ethiopië een kans. Door een relatief eenvoudige operatie kunnen zij normaal opgroeien.
Wij zorgen dat ook deze kansloze kinderen in Ethiopië kansen krijgen.
Uw bijdrage voor de diaconie kunt u ook overmaken op rekening NL 84 RABO0316726532 t.n.v. Diaconie PG Usselo o.v.v. collecte 23 oktober.
Uw gift is van harte welkom!

De collecte bij de uitgang is voor de plaatselijke gemeente.
Uw bijdrage voor de plaatselijke gemeente kunt u ook overmaken op rekening NL 46 RABO0316700541 t.n.v. College van Kerkrentmeesters o.v.v. collecte 23 oktober.
Uw giften zijn zeer welkom.

Voedselbank
Als u het kunt missen, denkt u er dan aan dat u ook de komende weken een bijdragen voor de voedselbank kunt meenemen? De doos voor de Voedselbank staat voor in de kerk. Natuurlijk mag u ook een doos meenemen en thuis vullen. Zo kunnen we met elkaar een steentje bijdrage in de bestrijding van armoede. Voor u misschien een kleinigheid, voor anderen misschien een groot gebaar.
Koffie of thee na de dienst
U wordt weer in de gelegenheid gesteld om na de dienst in het Verenigingsgebouw een kop koffie of thee te gebruiken en met elkaar in gesprek te gaan.

De dienst volgende week zondag 30 oktober
Twekkelo 10.00 uur. Voorganger: Ds. J. van der Zee uit Aalten

Indien er pastorale zorg en/of geestelijke bijstand gewenst wordt kan men te allen tijde contact opnemen met één van de ouderlingen. De gegevens van de ouderlingen zijn te vinden in de Drieklank of op onze website.

De digitale kerkdiensten worden afwisselend door Rien van den Broeke, Joop Harms, Ties Bos en Henny Dekker verzorgd.

Het doorgeven van gemeenteleden die gefeliciteerd worden, ziek zijn of om een andere reden in het Zondagsnieuws vermeld moeten worden graag naar Greetje van der Valk, gvdvalk.dekker@gmail.com. Greetje verzamelt deze meldingen en zorgt dat de juiste adressen bij de redactie terecht komen. Het is van belang om naast het huisadres en eventueel de afdeling in het ziekenhuis ook de reden van de vermelding door te geven.

Orde van dienst voor zondag 23 oktober 2022. Usselo.
Mededelingen door de ouderling van dienst
Aansteken van de kaarsen op de viertafel
Zingen: Lied 600: 1, 2
Intochtslied: Psalm 146: 1, 3 (Zing, mijn ziel, voor God uw Here)