zondagsnieuws 2 oktober 2022 zondagsnieuws 2 oktober 2022

Zondag 2 oktober 2022, Viering maaltijd van de Heer.
De Cantorij onder leiding van Lidy Dekker verleent medewerking aan de dienst.
Usselo: 10 uur Voorganger: Ds. Ria de Vries uit Almelo
Ouderling: Jan ter Mors, Diaken: Henk Blik en Liesbeth Harms, Kerkrentmeester: Riëtte Wissink
Koster: Hans Wooldrik, Organist: Peter Slotman

Bij het aansteken van de kaarsen zingen we vandaag de verzen 1 en 2 van lied 600.

Orde van dienst
De orde van dienst staat op de achterzijde van dit Zondagsnieuws
De bloemen gaan deze zondag als groet en bemoediging naar mevrouw Doeve, De Posten 763 en naar de heer en mevrouw Wissink, Geesssinkweg 403.

Gemeentevergadering
Denkt u aan de gemeentevergadering op maandag 3 oktober in het Verenigingsgebouw?
Tijdens de vergadering doet de beroepingscommissie verslag van het beroepingswerk en zal ds. Wiebke Heeren zich kort voorstellen. Aansluitend is de verkiezing over het uitbrengen van het beroep op ds. Wiebke Heeren.

Vandaag is het Israël zondag.
Daarom collecteren we voor de ontmoeting tussen de kerk en Israël. De verbondenheid met het volk Israël en verbondenheid met Palestijnse Christenen.
Diaconale roeping!
Belangrijke aandachtspunten hierbij zijn belangstelling wekken voor de joodse wortels van het Christendom, de ontmoeting met het jodendom stimuleren en antisemitisme bestrijden. Predikanten worden hierop toegerust.
Uw bijdrage voor de diaconie kunt u ook overmaken op rekening NL 84 RABO0316726532 t.n.v. Diaconie PG Usselo o.v.v. collecte 2 oktober.
De collecte bij de uitgang is voor de plaatselijke gemeente.
Uw bijdrage voor de plaatselijke gemeente kunt u ook overmaken op rekening NL 46 RABO0316700541 t.n.v. College van Kerkrentmeesters o.v.v. collecte 2 oktober.
Uw giften zijn zeer welkom.

Voedselbank
Als u het kunt missen, denkt u er dan aan dat u ook de komende weken een bijdragen voor de voedselbank kunt meenemen? De doos voor de Voedselbank staat voor in de kerk. Natuurlijk mag u ook een doos meenemen en thuis vullen. Zo kunnen we met elkaar een steentje bijdrage in de bestrijding van armoede. Voor u misschien een kleinigheid, voor anderen misschien een groot gebaar.

Koffie of thee na de dienst
U wordt weer in de gelegenheid gesteld om na de dienst in het Verenigingsgebouw een kop koffie of thee te gebruiken en met elkaar in gesprek te gaan.

De dienst volgende week zondag 9 oktober
Usselo: 10.00 uur. Voorganger: Ds. G. Lambers Heerspink uit Lonneker

Indien er pastorale zorg en/of geestelijke bijstand gewenst wordt kan men te allen tijde contact opnemen met één van de ouderlingen. De gegevens van de ouderlingen zijn te vinden in de Drieklank of op onze website.

De digitale kerkdiensten worden afwisselend door Rien van den Broeke, Joop Harms, Ties Bos en Henny Dekker verzorgd.

Het doorgeven van gemeenteleden die gefeliciteerd worden, ziek zijn of om een andere reden in het Zondagsnieuws vermeld moeten worden graag naar Greetje van der Valk, gvdvalk.dekker@gmail.com. Greetje verzamelt deze meldingen en zorgt dat de juiste adressen bij de redactie terecht komen. Het is van belang om naast het huisadres en eventueel de afdeling in het ziekenhuis ook de reden van de vermelding door te geven.

Orde van dienst
orgelspel
binnenkomst kerkenraad
welkom / mededelingen door ouderling van dienst