zondagsnieuws en orde van dienst 31 oktober 2021 zondagsnieuws en orde van dienst 31 oktober 2021

Zondag 31 oktober 2021
Usselo: 10 uur, Voorganger: ds. E. van Houwelingen uit Hengelo
Ouderling: Rineke Overbeek, Diaken: Esther Mol, Kerkrentmeester: Jan Berenbroek, Koster: Hans Wooldrik,
Organist: Peter Slotman

Bij het aansteken van de kaarsen zingen we van lied 600 de eerste twee verzen.

De schriftlezingen
Job 19, de verzen 23 tot en met 27a en Marcus 12, de verzen 18 tot en met 27.

De bloemen van zondag 31 oktober zijn bestemd voor Mevr. Brinkman Voshaarweg 35 zij is terug uit het ziekenhuis. En voor Wim Cretier Dirk Papastraat 66 is na een behandeling in het ziekenhuis ook weer thuis.
Mevr .Minie Vreeman verblijft tijdelijk in Humanitas kamer 601 Hennepstraat 4 7552 DN Hengelo.
Bedankje
Mevrouw Helgard van Kempen heeft een paar weken geleden de bloemengroet uit de kerk mogen ontvangen en heeft ons met een mooie kaart hartelijk bedankt voor het medeleven vanuit onze gemeente en wenst ons allen een gezegende tijd toe.
Wij willen Helgard een goed herstel toewensen en hopen haar, wanneer dat weer mogelijk is, weer in onze kerk te mogen begroeten.

Er wordt
tijdens de dienst gecollecteerd voor de diaconie en de deurcollecte is voor de plaatselijke gemeente.
Uw bijdrage voor de diaconie kunt u ook overmaken op de rekening van de Diaconie: NL84RABO0316726532. o.v.v. Collecte 31 oktober.
Uw bijdrage voor de Plaatselijke Gemeente kunt u ook overmaken op de rekening van de Kerkrentmeesters:
NL 46RABO 0316700541 o.v.v. Deurcollecte 31 oktober.

De dienst volgende week zondag 7 november  Dankdag
Usselo, Aanvang 10.00 uur. Voorganger: Ds. Olaf Haasnoot.
mmv. de cantorij.

Van de Diaconie
Volgende week zondag is het Dankdag, daarom gaan we dit jaar weer bakjes brengen naar onze senioren die 85 jaar en ouder zijn en naar onze zieken in de gemeente. Graag doen we een beroep op onze gemeenteleden, om na de dienst de bakjes weg te brengen.

Koffie drinken
Na de dienst is er gelegenheid om samen koffie of thee in het Verenigingsgebouw te drinken.

Email adres: olaf.haasnoot@gmail.com. Bij afwezigheid van ds. Olaf Haasnoot kunt u contact opnemen met één van de ouderlingen. De namen en adressen van de ouderlingen vindt u in het informatieblad Drieklank.

De digitale kerkdiensten worden door Rien van den Broeke en Joop Harms verzorgd.
Lijkt het u leuk om eens een kijkje te nemen hoe een en ander werkt, kijkt u dan na de dienst even achter in de kerk bij de “regietafel”. Rien en Joop geven u graag uitleg.

Bereikbaarheid van de kerk
Zoals u al eerder hebt kunnen lezen, zijn de werkzaamheden aan de Haaksbergerstraat en de Boekelosestraat volop in gang. Momenteel zijn de werkzaamheden in de tussen de bebouwde komgrens bij de Lammerinkweg en de bebouwde komgrens aan de Enschedese kant in uitvoering. Hierdoor is onze kerk en het Verenigingsgebouw per auto slecht bereikbaar.
Op onze website vindt u informatie over de diverse werkzaamheden en belemmeringen ten gevolge van de werkzaamheden. Daar zullen wij u ook op de hoogte houden van wijzigingen in de planning.
Kunt u niet naar de kerk komen, denkt u dan aan de mogelijkheid om de diensten online te volgen. Onder het kopje
De kerk online! vindt u de link naar Kerkdienstgemist.

Het doorgeven van gemeenteleden die gefeliciteerd worden, ziek zijn of om een andere reden in het Zondagsnieuws vermeld moeten worden graag naar Greetje van der Valk, gvdvalk.dekker@gmail.com. Greetje verzamelt deze meldingen en zorgt dat de juiste adressen bij de redactie terecht komen. Het is van belang om naast het huisadres en eventueel de afdeling in het ziekenhuis ook de reden van de vermelding door te geven.

Usselo, 31 oktober 2021
(Van de liederen alle coupletten. Tenzij anders aangegeven)
Orgelspel
Binnenkomst en woord van welkom, kaarsen