zondagsnieuws 3 oktober 2021 zondagsnieuws 3 oktober 2021

Zondag 3 oktober 2021, Maaltijd van de Heer
Usselo: 10 uur Voorganger: ds. Olaf Haasnoot
Ouderling: Rineke Overbeek, Diaken: Esther Mol, Kerkrentmeester: Jan Berenbroek, Koster: Henk Aalpol,
Organist: Jan Fahner

Bij het aansteken van de kaarsen zingt de Cantorij van lied 600 het eerste vers en de gemeente met de Cantorij het tweede vers.

De schriftlezing
Marcus 10, de verzen 1 tot en met 16

Maaltijd van de Heer
Wij zijn blij dat het weer mogelijk is om vandaag de Maaltijd van de Heer te vieren.

De eerste bos bloemen gaat als groet en felicitatie naar mevrouw Cretier. Zij is 80 jaar geworden.
De tweede bos bloemen gaat als groet en bemoediging naar Alie Nijenhuis.

De collecten voor deze zondag zijn voor de Diaconie en de Plaatselijke Gemeente.
Bij de uitgang is er gelegenheid om uw gaven hiervoor te geven.

Uw bijdrage voor de diaconie kunt u ook overmaken op de rekening van de Diaconie: NL84RABO0316726532. o.v.v. Collecte 3 oktober.
Uw bijdrage voor de Plaatselijke Gemeente kunt u overmaken op de rekening van de Kerkrentmeesters:
NL 46RABO 0316700541 o.v.v. Deurcollecte 3 oktober.

De dienst volgende week zondag 10 oktober
Usselo: 10.00 uur. Voorganger: Ds. R.de Vries uit Almelo.

Koffie drinken
Na de dienst is er gelegenheid om samen koffie of thee in het Verenigingsgebouw te drinken. Wij verzoeken u om ook in het Verenigingsgebouw rekening te houden met de maatregelen rond Corona. Bedenk dat de ander misschien liever heeft dat u op afstand blijft, wilt u dit respecteren?

Email adres: olaf.haasnoot@gmail.com. Bij afwezigheid van ds. Olaf Haasnoot kunt u contact opnemen met één van de ouderlingen. De namen en adressen van de ouderlingen vindt u in het informatieblad Drieklank.

De digitale kerkdiensten worden door Rien van den Broeke en Joop Harms verzorgd.
Lijkt het u leuk om eens een kijkje te nemen hoe een en ander werkt, kijkt u dan na de dienst even achter in de kerk bij de “regietafel”. Rien en Joop geven u graag uitleg.

Bereikbaarheid van de kerk
Zoals u al eerder hebt kunnen lezen, zijn de werkzaamheden aan de Haaksbergerstraat en de Boekelosestraat volop in gang. Momenteel zijn de werkzaamheden in de tussen de bebouwde komgrens bij de Lammerinkweg en het Kerkenbruggerpad in uitvoering. Hierdoor is onze kerk en het Verenigingsgebouw per auto slecht bereikbaar.
Op onze website vindt u informatie over de diverse werkzaamheden en belemmeringen ten gevolge van de werkzaamheden. Daar zullen wij u ook op de hoogte houden van wijzigingen in de planning.
Kunt u niet naar de kerk komen, denkt u dan aan de mogelijkheid om de diensten online te volgen. Onder het kopje
De kerk online! vindt u de link naar Kerkdienstgemist.

Het doorgeven van gemeenteleden die gefeliciteerd worden, ziek zijn of om een andere reden in het Zondagsnieuws vermeld moeten worden graag naar Greetje van de Valk, gvdvalk.dekker@gmail.com. Greetje verzamelt deze meldingen en zorgt dat de juiste adressen bij de redactie terecht komen. Het is van belang om naast het huisadres en eventueel de afdeling in het ziekenhuis ook de reden van de vermelding door te geven.

Orde van dienst zondag 3 oktober
Aansteken van de kaarsen
cantorij 600:1
Allen 600:2