Pasen 2021 Pasen 2021

Zondag 4 april 2021 Eerste paasdag.
De liturgische kleur is wit.
Usselo: 10 uur
Voorganger: ds. O. Haasnoot.

Ouderling: Joke Pasman
Diaken: Henk Blik
Kerkrentmeester: Riette Wissink
Koster: Henk Aalpol
Organist: Peter Slotman.

Voorzorgsmaatregelen in de kerk
Deze dienst is alleen online te volgen. Door hier te klikken komt u direct op de pagina van onze gemeente op kerkdienstgemist.nl. Let u op de mededelingen op de website!

De ORDE VAN DIENST is te vinden op de website bij de homepage en bij de kerkdiensten. Ze zal ook worden getoond in de online uitzending.

Vandaag is de laatste zondag van de 40 dagen tijd campagne van kerk in actie . “ ik ben ervoor jou” is het thema van deze zondag .
U heeft al vanaf de eerste zondag in deze 40 dagentijd gehoord ,dat ieder collecte doel is gefocust op één van de 7 werken van Barmhartigheid . We hebben u gevraagd om het geld wat u heeft opgespaard in “uw vastentrommeltje” over te maken op de rekening van de Diaconie .NL84RABO0316726532. We zijn heel blij dat een aantal mensen dit al hebben gedaan .
De collecte van vandaag is voor het WERELDDIACONAAT.
 Een toekomst voor kansarme kinderen in Zuid - Afrika.
Kerk in actie steunt een organisatie die kansarme kinderen helpt met huiswerk, maar vooral met persoonlijke groei.Zo ervaren deze kinderen dat er mensen zijn die zeggen :“Ik ben er voor jou”.
De collecte voor de Plaatselijke Gemeente kunt u overmaken op de rekening van de kerkrentmeesters :NL46RABO0316700541 .

De bloemen
De bloemen gaan als groet en felicitatie uit de kerk naar de heer ter Horst hij is 80 jaar geworden. En ze gaan als groet en bemoediging naar Greetje v.d Valk.

Dienst volgende week zondag 11 april Usselo, 10.00 uur
ds. E. van Houwelingen uit Hengelo.

Pastorale zorg.Indien er pastorale zorg en/of geestelijke bijstand gewenst wordt kan men te allen tijde contact opnemen met ds. Olaf Haasnoot, Haaksbergerstraat 819, 7548 PB Usselo, telefoonnummer: 053 – 7851695.
Email adres: olaf.haasnoot@gmail.com. Bij afwezigheid van ds. Olaf Haasnoot kunt u contact opnemen met één van de ouderlingen. De namen en adressen van de ouderlingen vindt u in het informatieblad Drieklank.

De kerkdiensten van onze gemeente kunt u volgen via kerkdienstgemist. Dit kan dan op de PC door met de browser (Firefox, Internet Explorer of Microsoft Edge, Google Chrome) naar de site www.kerkdienstgemist.nl te gaan en daar in het "Zoek kerk" veld "Usselo" in te tikken en op het vergrootglas te klikken. Ook op een tablet of smartphone zijn de diensten te volgen, hiervoor moet de app "kerkdienstgemist" worden geïnstalleerd op het tablet of de smartphone. Binnen de app kan men weer zoeken naar "Usselo" om onze eigen kerkdiensten te kunnen volgen.

Het doorgeven van gemeenteleden die gefeliciteerd worden, ziek zijn of om een andere reden in het Zondagsnieuws vermeld moeten worden graag naar Greetje van de Valk, gvdvalk.dekker@gmail.com. Greetje verzamelt deze meldingen en zorgt dat de juiste adressen bij de redactie terecht komen. Het is van belang om naast het huisadres en eventueel de afdeling in het ziekenhuis ook de reden van de vermelding door te geven