zondagsnieuws 6 februari 2022 zondagsnieuws 6 februari 2022

Zondag 6 februari 2022
De liturgische kleur is groen
Usselo: 10 uur Voorganger: Ds. H. Wachtmeester uit Hengelo
Ouderling: Jan ter Mors, Diaken: Liesbeth Harms, Kerkrentmeester: Paul Swank,
Koster: Henk Aalpol, Organist: Jan Fahne
Bij het aansteken van de kaarsen zingen we vandaag de verzen 1 en 2 van lied 600.

De schriftlezingen
De schriftlezingen zijn: : Jesaja 6, de verzen 1 tot en met 8 en Lucas 5, de verzen 1 tot en met 11.
De orde van dienst staat ook op de achterkant van dit Zondagsnieuws.
De bloemen gaan deze zondag als groet en bemoediging naar  mevrouw Nagenborg, Lammerinksweg 102 en naar de heer Verbeek, Wissinksdijk 133.

Bij de uitgang kunt u uw bijdragen geven voor de Protestantse Kerk en de Plaatselijke Gemeente.
Klimaatverandering zorgt in het noorden van Oeganda voor steeds meer droogte én overstromingen. Het wordt steeds moeilijker om genoeg voedsel te verbouwen.
De Oegandese Anglicaanse Kerk steunt boeren in hun strijd om het bestaan.

Uw bijdrage voor de diaconie kunt u ook overmaken op rekening NL 84 RABO0316726532 t.n.v. Diaconie PG Usselo o.v.v. collecte 6 februari.
Uw bijdrage voor de plaatselijke gemeente kunt u ook overmaken op rekening NL 46 RABO0316700541 t.n.v. College van Kerkrentmeesters o.v.v. collecte 6 februari.
Uw giften zijn zeer welkom.

Koffie of thee na de dienst
U wordt weer in de gelegenheid gesteld om na de dienst in het Verenigingsgebouw een kop koffie of thee te gebruiken en met elkaar in gesprek te gaan.

De dienst volgende week zondag 13 februari
Usselo: 10.00 uur. Voorganger: Ds. R. de Vries uit Almelo.

Gevolgen strengere coronaregels voor onze kerk:
Het moderamen heeft besloten dat de diensten in onze kerk in Usselo weer met maximaal 50 kerkgangers bezocht kunnen worden. Wij verzoeken u om in deze dienst ingetogen mee te zingen. Als de maatregelen van de overheid tot wijzigingen leiden, wordt u daar op onze website van op de hoogte gesteld.

Kerkbalans
Afgelopen maandag zijn de enveloppen van de aktie Kerkbalans geopend en zijn uw bijdragen bij elkaar opgeteld.
De kerkrentmeesters zijn u dankbaar en verheugd dat tot afgelopen maandag een bedrag van € 62.244,00 is toegezegd. Er moeten nog enkele enveloppen worden ingeleverd, dus zal dit mooie bedrag waarschijnlijk nog een beetje oplopen.

Indien er pastorale zorg en/of geestelijke bijstand gewenst wordt kan men te allen tijde contact opnemen met één van de ouderlingen. De gegevens van de ouderlingen zijn te vinden in de Drieklank of op onze website.

De digitale kerkdiensten worden afwisselend door Rien van den Broeke, Joop Harms, Ties Bos en Henny Dekker verzorgd.

Het doorgeven van gemeenteleden die gefeliciteerd worden, ziek zijn of om een andere reden in het Zondagsnieuws vermeld moeten worden graag naar Greetje van der Valk, gvdvalk.dekker@gmail.com. Greetje verzamelt deze meldingen en zorgt dat de juiste adressen bij de redactie terecht komen. Het is van belang om naast het huisadres en eventueel de afdeling in het ziekenhuis ook de reden van de vermelding door te geven.

Orde van dienst

Orgelspel
Woord van welkom
Aansteken van de kaarsen