zondagsnieuws en orde van dienst 10 oktober 2021 zondagsnieuws en orde van dienst 10 oktober 2021

Zondag 10 oktober 2021
Usselo: 10 uur, Voorganger: ds. A.T. de Vries uit Almelo
Ouderling: Roel ter Borg, Diaken: Liesbeth Harms, Kerkrentmeester: Henk Abbink, Koster: Wim Cretier,
Organist: Peter Slotman

Bij het aansteken van de kaarsen zingen we van lied 600 de eerste twee verzen.

De schriftlezingen
Deuteronomium 15,de verzen 1 tot en met 11 en Marcus 10, de verzen 17 tot en met 31

De eerste bos bloemen gaat als groet en felicitatie naar mijnheer Bel. Hij is 85 jaar geworden.
De tweede bos bloemen gaat als groet en bemoediging naar mevrouw Van Kempen.

De collecten voor deze zondag zijn voor de Diaconie en de Plaatselijke Gemeente.
Bij de uitgang is er gelegenheid om uw gaven hiervoor te geven.

Voor de Diaconie is de collecte bestemd voor de Protestantse Kerk.
Geloofsopvoeding door ouders en kerk samen.
Jong Protestant, de jeugdwerkorganisatie van de Protestantse kerk , helpt kerken daarom om er te zijn voor gezinnen, onder andere door samen na te denken over materialen en over de rol van de kerkdienst bij geloofsopvoeding. Afgelopen week was het de Week van de Opvoeding. Daarom collecteren we voor het ondersteunen van ouders bij de geloofsopvoeding.
Uw bijdrage voor de diaconie kunt u ook overmaken op de rekening van de Diaconie: NL84RABO0316726532. o.v.v. Collecte 10 oktober.
Uw bijdrage voor de Plaatselijke Gemeente kunt u overmaken op de rekening van de Kerkrentmeesters:
NL 46RABO 0316700541 o.v.v. Deurcollecte 10 oktober.

De dienst volgende week zondag 17 oktober
Usselo: 10.00 uur. Voorganger: Ds. W. Janssen uit Losser.

Koffie drinken
Na de dienst is er gelegenheid om samen koffie of thee in het Verenigingsgebouw te drinken.

Email adres: olaf.haasnoot@gmail.com. Bij afwezigheid van ds. Olaf Haasnoot kunt u contact opnemen met één van de ouderlingen. De namen en adressen van de ouderlingen vindt u in het informatieblad Drieklank.

De digitale kerkdiensten worden door Rien van den Broeke en Joop Harms verzorgd.
Lijkt het u leuk om eens een kijkje te nemen hoe een en ander werkt, kijkt u dan na de dienst even achter in de kerk bij de “regietafel”. Rien en Joop geven u graag uitleg.

Bereikbaarheid van de kerk
Zoals u al eerder hebt kunnen lezen, zijn de werkzaamheden aan de Haaksbergerstraat en de Boekelosestraat volop in gang. Momenteel zijn de werkzaamheden in de tussen de bebouwde komgrens bij de Lammerinkweg en het Kerkenbruggerpad in uitvoering. Hierdoor is onze kerk en het Verenigingsgebouw per auto slecht bereikbaar.
Op onze website vindt u informatie over de diverse werkzaamheden en belemmeringen ten gevolge van de werkzaamheden. Daar zullen wij u ook op de hoogte houden van wijzigingen in de planning.
Kunt u niet naar de kerk komen, denkt u dan aan de mogelijkheid om de diensten online te volgen. Onder het kopje
De kerk online! vindt u de link naar Kerkdienstgemist.

Het doorgeven van gemeenteleden die gefeliciteerd worden, ziek zijn of om een andere reden in het Zondagsnieuws vermeld moeten worden graag naar Greetje van de Valk, gvdvalk.dekker@gmail.com. Greetje verzamelt deze meldingen en zorgt dat de juiste adressen bij de redactie terecht komen. Het is van belang om naast het huisadres en eventueel de afdeling in het ziekenhuis ook de reden van de vermelding door te geven.

Orde van dienst Usselo; 4e zondag van de herfst; ds A.T. de Vries, Almelo; kleur: groen

Binnenkomst kerkenraad
Welkom en mededelingen door ouderling
Aansteken v.d. kaarsen