zondagsnieuws en orde van dienst 24 oktober 2021 zondagsnieuws en orde van dienst 24 oktober 2021

Zondag 24 oktober 2021
Usselo: 10 uur, Voorganger: ds. J. Stein uit Haaksbergen
Ouderling: Roel ter Borg, Diaken: Mieke Lippinkhof, Kerkrentmeester: Paul Swank, Koster: Gerard Roosink,
Organist: Peter Slotman

Bij het aansteken van de kaarsen zingen we van lied 600 de eerste twee verzen.

De schriftlezingen
Jesaja 59, de verzen 9 tot en met 19 en Marcus 10, de verzen 46 tot en met 52.

De eerste bos bloemen gaat als groet en felicitatie naar de heer Timan. De heer Timan is 80 jaar geworden.

De tweede bos bloemen gaat als groet en bemoediging naar mevrouw Wonnink.

Er wordt
tijdens de dienst gecollecteerd voor de diaconie en de deurcollecte is voor de plaatselijke gemeente.
De collecte voor de diaconie is deze week bestemd voor de plaatselijke Zonnebloem.
Uw bijdrage voor de diaconie kunt u ook overmaken op de rekening van de Diaconie: NL84RABO0316726532. o.v.v. Collecte 24 oktober.
Uw bijdrage voor de Plaatselijke Gemeente kunt u overmaken op de rekening van de Kerkrentmeesters:
NL 46RABO 0316700541 o.v.v. Deurcollecte 24 oktober.

De dienst volgende week zondag 31 oktober,
Usselo, Aanvang 10.00 uur. Voorganger: Ds. E. van Houwelingen ut Hengelo.

Koffie drinken
Na de dienst is er gelegenheid om samen koffie of thee in het Verenigingsgebouw te drinken.

Email adres: olaf.haasnoot@gmail.com. Bij afwezigheid van ds. Olaf Haasnoot kunt u contact opnemen met één van de ouderlingen. De namen en adressen van de ouderlingen vindt u in het informatieblad Drieklank.

De digitale kerkdiensten worden door Rien van den Broeke en Joop Harms verzorgd.
Lijkt het u leuk om eens een kijkje te nemen hoe een en ander werkt, kijkt u dan na de dienst even achter in de kerk bij de “regietafel”. Rien en Joop geven u graag uitleg.

Bereikbaarheid van de kerk
Zoals u al eerder hebt kunnen lezen, zijn de werkzaamheden aan de Haaksbergerstraat en de Boekelosestraat volop in gang. Momenteel zijn de werkzaamheden in de tussen de bebouwde komgrens bij de Lammerinkweg en de bebouwde komgrens aan de Enschedese kant in uitvoering. Hierdoor is onze kerk en het Verenigingsgebouw per auto slecht bereikbaar.
Op onze website vindt u informatie over de diverse werkzaamheden en belemmeringen ten gevolge van de werkzaamheden. Daar zullen wij u ook op de hoogte houden van wijzigingen in de planning.
Kunt u niet naar de kerk komen, denkt u dan aan de mogelijkheid om de diensten online te volgen. Onder het kopje
De kerk online! vindt u de link naar Kerkdienstgemist.

Het doorgeven van gemeenteleden die gefeliciteerd worden, ziek zijn of om een andere reden in het Zondagsnieuws vermeld moeten worden graag naar Greetje van der Valk, gvdvalk.dekker@gmail.com. Greetje verzamelt deze meldingen en zorgt dat de juiste adressen bij de redactie terecht komen. Het is van belang om naast het huisadres en eventueel de afdeling in het ziekenhuis ook de reden van de vermelding door te geven.

Welkom en aansteken van de kaarsen door ouderling
Lied L 287 ‘Rond het licht dat leven doet’ 1,2 & 5
Begroeting
Lied Psalm 130 ‘Uit diepten van ellende’: 1,3 & 4